Even Dorine voorstellen

Mijn naam is Dorine Wesseling.
Ik heb 20 jaar ervaring als maatschappelijk werker voor mensen met een beperking. In 2017 heb ik de post HBO-opleiding Bewindvoering gevolgd en 'deNoodzaak' voor beschermingsbewind opgericht.

deNoodzaak is een klein bureau dat hulp biedt aan mensen die moeite hebben met geldzaken en/of de financiële administratie. deNoodzaak werkt nauw samen met twee andere bureau's zodat er in geval van ziekte of vakantie altijd een betrouwbare vervanger voor jou bereikbaar is.

Natuurlijk voldoet deNoodzaak aan alle regels en eisen die de Rechtbank aan bewindvoerders stelt. De rechtbank beoordeelt elk jaar of wij ons werk goed hebben gedaan en of we aan alle eisen voldoen die de wet stelt voor bewindvoerders. Een paar belangrijke voorbeelden:

 

  • - deNoodzaak maakt elk jaar een verslag van jouw fianciele situatie: de rekening & verantwoording. Dit verslag bespreken we voordat het naar de rechtbank wordt gestuurd voor controle
  • - deNoodzaak heeft een klachtenreglement en een privacy verklaring (onder de tab formulieren)
  • - de tarieven voor beschermingsbewind worden bepaald door de overheid en zijn dus overal hetzelfde
  • - bij ziekte of vakantie heb ik twee vaste waarnemers: Ellen van Loosbewindvoering en Sylvie van Eembewindvoering
  • - je kunt deNoodzaak bellen op maandag tot en met donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur. Je kunt altijd een e-mail sturen of de voicemail inspreken. Ik neem zo snel moglijk - maar binnen 2 werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!